22.3.23

Cresterea veniturilor administratiilor publice locale

1. Inscrierea la Camera Notarilor la mostenirile neacceptate in termen 2. Impozitarea de 5 ori a proprietatilor neîngrijite . 3. Trecerea in domeniul privat a cladirilor abandonate.
4. Infiintarea de societati de utilitati publice ce sa se concureze intre ele pentu a aduce un serviciu public cat mai eficient. 5. Atragerea de investitii in localitate judet prin toate pargiile disponibile; 6. Infiintarea de cat mai multe universitati, institutii de cercetare cu scopul concret al transferului tehnologic catre mediul privat; 7. atragerea de imprumuturi pentru dezvoltarea sectorului privat;
8. Centru de formare profesionala, universitati chiar si online; 9. Parteneriat cu manageri de proiecte privati pentru institutii publice pentru proiectele unde nu este necesara cofinantarea. 10. Cursuri de legislatie pentru intreprinzatorii privati pentru a diminua incidenta amenzilor in mediul privat avand in vedere ca o amenda poate aduce falimentul unei firme. 11. Crearea oportunitatilor de locuri de munca cu oferirea calificarii la locul de munca.
12. Targuri de finantari pentru sector de stat si privat. 13. Sesiuni de comunicare, targuri, expozitii, concerte, congrese. 14. Transport de calatori performant. 15. Piste de biciclete.16. Cercuri de inovatii finantate de sector privat in parteneriat cu scoli si facultati. 17. Conferirea distinctiei de ambasador onorific pentru cetatenii din diaspora ce au adus investitori sau turisti in localitate, concert de recompensare si cadru festiv de oferire a distinctiei. 18.  Localitatile sa acorde tinerilor teren de pentru constructii de case. 19. Sa se acorde specialistilor locuinte de serviciu. 20. Atragerea de industrie IT din intreaga lume cu oferta de nerefuzat.  21. Camere de vederi online pe strada pentru oferirea sigurantei cetațenilor precum si anunt - -zona supravegheata online. 22. Infiintarea/colaborarea cu ONG pentru turism ecologic (de la plantare puieti, ecologizare râuri, păduri, educatie ecologică, acțiuni conștientizare). 23. ONG pt Construcții case din materiale naturale, cu implicatii internaționale. 24. Concurs de biciclete electrice, de trotinete, de skateuri, alte monocicluri electrice , autoturisme electrice, drone, etc cu hidrogen.
Infiintarea de agentii turism/imobiliare in marile capitale. 25. Turism medical, balnear. 26. Infiintarea de cat mai multe consulate. 27. Infiintarea de centre internationale de exemplu Centrul Irene Organizatie intetnationala a Energiei Regenerabile in Romania, pt Europa de Est (Masdar si Bon), alte organizații internationale de ex ONU . 28. O filiala a Băncii Mondiale care sa se ocupe de finantare francizabila a afacerilor intenationale verzi , ecologice, cu rambursare controlata a finantărilor. 29. Prezentarea pentru agentii economici a rezultatelor cercetariilor produselor adaptate pentru transfer tehnologic din țară și strainatate. 30. Infiintarea unui centru mondial/european de resurse de voluntariat , administrare site. 31 Asumarea de către instituții a perfecționării limbii engleze în administrația publică , ca deschidere pentru internaționalizarea regiunii, deschiderii pentru investitori, turiști. 32. Conferirea de statut de ambasadori onorifici pentru somitătilor din diaspora ce atrag investitori in regiunea noastra. Recunostinta prin bal / concert caritabil , diplome, medalii onorifice. 33. Cereri directe marilor firmel pentru  a deschide un sediu in Romania. 34. Deschiderea de filiale internationale a firmelor din Romania sprijin din partea ambasadelor europene in lume. 35. Sprijin pentru creșterea capacitații competitive a firmelor din județ. 36. Inființarea de filiale a marilor companii in localitate, cereri directe. 37. Construirea de cabane pe malurile râurilor (pe teren  Apele Romane). 38. Infratirea cu școli din alte țări pentru activități de voluntariat în domeniul ecologiei. 39. Centru educativ pentru activităti in domeniul ecologiei si energiei verzi. 40. Turism rural cu atragere de turisti straini, învățarea satenilor pentru a accesa Air bnb pentru oferirea de cazare in gospodariile lor , realizarea de serbari campenesti, alte oferte turistice, oferirea de exemple de buna practica, credite pentru amenajare baie, ciubar, consiliere pentru depunere declaratii venit, inchiriere camere in scop turistic, realizarea de activitati agricole impreuna cu turistii, consumarea de produse din gospodarie. Inchirierea de biciclete electrice, plimbari cu trasura.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentariile dvs. Acestea sunt totdeauna constructive.