26.11.22

inovație pentru creșterea capabilității Nato

Nato este o organizație militară strategică . Pentru a crește și mai mult capabilitatea Nato în afară de exercițiile militare internaționale regulate ar putea fi implicarea în lucrări civile de interes internațional. În acest timp doar China, Turcia si armata Egiptului mai poate realiza lucrări de infrastructură civilă gigantice ca amploare.
Prin implicarea organizației Nato în construcții civile , această organizație va câștiga creșterea capabilității în privința cooperării internaționale, creștetea gradului de coordonare, de operare, de atingere a targhetului, a confruntării cu realitățile de rutină din teren. Industria de armament va putea executa si produse destinate sectorului civil pe linii paralele de ansamblare.
Pentru a-si pastra instrucția militară soldații ar putea sa alterneze 6 luni ca instructie militara 5 luni ca instructie civila , o lună concediu.
Un astfel de proiect ar putea fi Green Sahara.
Instrucția militară are foarte multe elemente asemănătoare cu industria construcțiilor civile.
Realizarea unui proiect se aseamănă cu instrucția tactică, coordonarea proiectului cu înțelegerile între aliți, taberele militare cu organizarea șantirului, aplicațiile militar cu efectuarea contrucțiilor, săparea șanțurilor cu efectuarea tranșeelor, popota militarilor cu servirea mesei constructorilor, conducerea buldozerelor cu cea a tancurilor , etc. Pezența pe șantier a militarilor ar îmbunătăți modul de comunicare în timp real. 
Imprăștierea semințelor tip ghiulea , incorporte în pământ și înghețate , lanste din avion pentru împădurirea mai rapidă a terenurilor ar reprezenta iar un eercițiu militar cu scop de reîmpădurire , sechestrare carbon , pentru stablitate climatica. Dronele ar putea împrăștia semințe. Un astfel de proiect internațional ar putea fi Green Sahara. http://pepinieradeidei.blogspot.com/2022/05/green-sahara_23.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentariile dvs. Acestea sunt totdeauna constructive.