30.9.15

Solutie pentru reducerea noxelor la motoarele diesel Volkswagen, Seat, Audi

Pentru a putea rezolva problema scoasa la iveala de existenta noxelor neconforme cu normele euro 5 si euro 6 a motoarelor diesel Volkswagen, Seat, Audi, se poate recurge la imbunatatirea tehnologica si eficientizarea acestor masini. Aceasta eficientizare ar putea fi aplicata prin montarea generatoarelor de hho.
Generatoarele de hho disociaza molecula de apa in hidrogen si oxigen prin electroliza apei. Dintr-un litru de apa rezulta 1860 litri gaz HHO.
Hidrogenul din gazul hho determina o ardere mai buna a combustibilului, rezultand noxe mai putine si totodata fiind un gaz inflamabil reprezinta si o aditivare de combustibil rezultand un plus de putere si totdata o economie de combustibil.
Aceste generatoare au pretul cu amanuntul intre 200 si 300 de euro iar fabricate industril ar putea duce la un pret en-gros intre 100 si 200 de euro.
Aceste generatoare reduc norma de poluare cu 1 pana la 2 nivele deci de la euro 3 cu un montaj poate duce la euro 4 si 5. Totodata acestea cresc puterea motorului si determina o reducere a consumului cu pana la 20%.  Deci cu o plata de 100 de euro din partea clientului vor avea o masina mai performanta si o solutie tehnologica ce este conforma cu norma de poluare.
Astfel nici efortul financiar al firmelor nu va fi asa mare, se va reduce si poluarea si clientii vor avea masini mai puternice si cu un consum mai redus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentariile dvs. Acestea sunt totdeauna constructive.